Contacte directe amb les famílies

A la Llar d'infants Quitxalla Valldoreix som plenament conscients de que pels pares, mares o tutors dels nostres infants, és complicada la separació dels petits durant el temps que estan a la llar d'infants. Per aquest motiu un dels nostres principis bàsics és establir els canals per a una comunicació constant amb les famílies, i per això tenim les següents vies de comunicació: 

  • Un pare o mare mai molesta: Creiem en el contacte directe, per això, mai tindrem un no per xerrar amb vosaltres quan vingueu a recollir als petits, o en qualsevol moment que us vagi bé. Per nosaltres, la nostra jornada laboral acaba quan ha marxat el darrer pare o mare. 
  • Agenda diària: Cada nen disposa d'una agenda pròpia on des de l'escola informem del seu dia a dia, i des de casa, ens podeu explicar el que el nen/nena fa fora de la llar d'infants
  • Xarxes socials: La Llar d'Infants Quitxalla creu en la utilització de les xarxes socials per a la comunicació amb els pares. Seguint-nos a través de twitter i el facebook podreu veure el que fan els peques a l'escola. A més a més, disposem de grups de whatsapp amb els pares en els que informem de totes les nostres activitats.  
  • Fomentem la relació entre famílies: Organitzem festes i celebracions amb la participació de les famílies, per a què us conegueu entre vosaltres i així pugueu compartir vivències i experiències. Per a nosaltres és un plaer veure com famílies d'antics alumnes es continuen trobant per fer activitats conjuntes!

 

Passeig del Prat 25, 08197,

Valldoreix (Sant Cugat del Vallès)

Telf: 93 576 74 85 / 616 90 10 72

@: info@quitxalla.cat

 

Amics