Què fem a l'escola


Les activitats que promovem tenen com a principal objectiu afavorir el desenvolupament global de tots els infants considerant a cada nen i nena com a individu i alhora com a persona activa i integradora d'un col·lectiu.

 

Apostem per unes activitats d’exploració i sensorials. L’infant n’és sempre el protagonista, respectant i considerant els seus interessos, motivacions i preferències. 

 


APRENEM JUGANT

 

Plantegem  l’aprenentatge a través del joc, ja que en aquestes edats és el mètode per excel·lència, que ajuda a créixer i a aprendre compartint. Creiem i apostem pel joc com a element actiu en el creixement de l'infant. Mira les fotos!

 


VIVIM LA NATURA

 

L'ampli pati de 800 m2 de que disposem esdevé un element actiu en el procés d'aprenentatge dels infants. No només ens ho passem bomba jugant, sinó que també cuidem del nostre hort, dels nostres arbres fruiters, i fem un munt d'activitats a l'exterior. Aprofitem així estar en un entorn tranquil allunyat dels nuclis urbans!  Mira les fotos!

 


GAUDIM DE LA MÚSICA

 

Gaudim de la música d’una manera experimental, a través del treball de les qualitats del so, la manipulació d’instruments, l’expressió corporal , el cant i la dansa. Treballem amb tot tipus de músiques d'arreu del món i aprofitem la música com a element de relaxació.  Mira les fotos!

 


EXPERIMENTEM A L'AULA!

 

Promovem la curiositat i les ganes d’aprendre, a partir d’activitats d’experimentació, observació, manipulació i descoberta. Els nens són els principals protagonistes del seu aprenentatge i són ells mateixos qui, manipulant tocant i observant diferents textures, materials, objectes...descobreixen el món que els envolta i en gaudeixen. Mira les fotos!

 


ENS MOVEM!!

 

Posem molt d’èmfasi en el desenvolupament motriu, ja que en aquestes edats el moviment ajuda al seu desenvolupament físic, psíquic i afectiu-social. A l'hora que ens movem anem descobrint el nostre cos, i ho fem d'una manera divertida i aprofitant, si el temps ens ho permet, el nostre gran jardí! Mira les fotos!

 


APRENEM A COMUNICAR-NOS

 

Sigui verbalment, sigui gestualment, sigui per transmetre una emoció, un neguit...fomentem la comunicació i l'expressió dels sentiments. Donem als petits les eines per desenvolupar habilitats comunicatives i capacitat de relacionar-se amb els companys i amb la gent del seu entorn. Mira les fotos!

 


ENGLISH IS FUN!

 

Considerem que ja des de petits és important que els infants es familiaritzin amb l'anglès, fet pel qual el treballem normalment a l'aula, i, de manera més específica, un cop a la setmana en col·laboració amb la gent de Kids and Us i el seu mètode Natural English, s'ho passen bomba!  Mira les fotos!

 

Passeig del Prat 25, 08197,

Valldoreix (Sant Cugat del Vallès)

Telf: 93 576 74 85 / 616 90 10 72

@: info@quitxalla.cat

 

Amics