Com entenem una Llar d'infants


CONTACTE DIRECTE AMB LES FAMÍLIES

 

Creiem en un procés col·laboratiu entre la família i l'escola per contribuir al desenvolupament dels petits i atendre a les seves necessitats. Per això fomentem el contacte diari i continu entre les famílies i les educadores del centre. Mireu com.


ENTORN FAMILIAR I ACOLLIDOR

 

Sempre ho hem dit, som una petita gran escola. Disposem únicament d'una línia per franja d'edat, fet que ens permet crear un ambient familiar. A la Llar d'Infants tots, nens/nenes, educadores i famílies, ens coneixem, fet que facilita la integració dels petits per a que es puguin sentir el més còmodes possible. Mireu com.


ATENCIÓ PSICOPEDAGÒGICA

 

Quitxalla disposa d'un equip educatiu multidisciplinar format per educadores, pedagogues, psicòlogues i psicopedagogues, fet que ens permet identificar les necessitats de cada nen/nena, i, en col·laboració amb les famílies, establir aquelles pautes necessàries per atendre les necessitats dels infants. Mireu com.


CONVIVÈNCIA I DIVERSITAT

 

A la Llar d'Infants Quitxalla pensem que des de les primeres edats és important treballar valors que fomentin la convivència i atenguin a la diversitat. Per això, tant de forma transversal a les nostres activitats diàries, com amb activitats més puntuals, fomentem el treball d'aquests valors. Mireu com.


VIVIM LA NATURA!

 

L'entorn en el que ens trobem, i la disponibilitat d'un ampli jardí de 800 m2, ens permet gaudir d'un contacte directe amb la natura. La llar d'infants disposa de zona d'horts i d'arbres fruiters, els quals són cuidats pels alumnes. Des de l'equip educatiu creiem important incidir des de petits en el respecte a l'entorn . Mireu com.


CONTEXT SOCIALITZADOR

 

La Llar d'Infants és segurament el primer espai on els vostres fills i filles hauran de conviure amb altres nens i nenes, fet pel qual des de l'equip educatiu de la Llar d'Infants Quitxalla treballem per a que aquesta adaptació es produeixi de manera natural i sigui viscuda de forma enriquidora pel nen/nena Mireu com.

Passeig del Prat 25, 08197,

Valldoreix (Sant Cugat del Vallès)

Telf: 93 576 74 85 / 616 90 10 72

@: info@quitxalla.cat

 

Amics