La Llar d'Infants Quitxalla, una petita gran escola!


La Llar d'Infants neix al setembre de 2008 com el somni i la il·lusió de tres professionals del món de l'educació, la Cristina, la Gisela i la Marta, a les quals al poc temps es va afegir la Lidia, les quals continuen formant part de l'equip docent i de treball diari amb els infants, fet que garanteix la nostra total implicació i responsabilitat amb el que fem. 

 

A vegades és difícil descriure en poques paraules el què és la Llar d'Infants Quitxalla, així que ens permetem reproduir el text que ens van regalar els pares i mares de la promoció del 2011, que creiem transmet perfectament el que és per nosaltres Quitxalla! 

 

"Vet aquí una vegada una caseta a Valldoreix grisa i amb un tros de terra ple d’herbots, que portava força temps buida i trista.

Un dia, unes noies molt valentes i treballadores van entrar i van començar a posar-hi colors verd i taronja per tot arreu. Van arreglar el jardí i van posar un sorral molt gran, un pati amb terra tou, i unes casetes per jugar, i la van omplir de joguines, música i dibuixos a les parets i finestres. Per acabar, van posar un cartell a fora que posava Quitxalla i van esperar.

I vet aquí que uns nens van començar a anar-hi cada dia. Arribaven pel matí amb les seves motxilletes i tots els matins cantaven una cançó per desitjar-se bon dia. I després, cada dia feien coses divertides i interessants. Un dia pintaven un dibuix molt gran entre tots amb pintura de mans, un altre posaven música africana i es posaven tots a ballar, un altre miraven una obra de teatre de la Blancaneus, i un altre venia el Sam i tots cantaven i aprenien anglès. Fins i tot un dia van anar a visitar una granja en autocar!

I aquests nens que al principi fins i tot n’hi havia que eren tant petits que no sabien ni gatejar, poc a poc van anar creixent i es van fer grans. Van aprendre a caminar, a ballar, a pintar, a reconèixer les lletres i els números, a cuidar de les plantes, a imitar els sorolls dels animals, i un munt de contes i de jocs. Van fer molts amics i s’ho van passar molt bé cada dia amb les seves profes que els estimaven molt. Tant i tant bé, que quan arribaven els seus pares a buscar-los fins i tot n’hi havia que no volien marxar!

Però com tots els contes arriba un moment que s’ha d’arribar a un final, i és que aquests nens van créixer tant que ja eren massa grans per continuar anant a Quitxalla i a més havien de deixar que altres nens hi anessin també. Així que un dia van fer una festa molt grossa
de comiat per desitjar-se mútuament molta sort.

I els nens van anar a l’escola dels grans, però sempre van recordar les seves profes i tot el que havien viscut a la alegre caseta verda i taronja de Quitxalla".

Gràcies per tot, noies!

 


I afegim el text que ens van regalar els pares i mares d'una altra promoció...gràcies!

 

Com donar-vos les gràcies...! Sabem, perque som pares..., que amb els nens cada dia és una prova, que hi ha dies que els superem millor i dies que els passem més justos. Per això us agraïm la vostra paciència! A Quitxalla els nostres fills han trobat una segona casa amb unes "mamis" fabuloses!!

 

Cadascuna aportant aquell toc especial que té. L'alegria de la Cris, la tendresa de la Marta i la seguretat de la Gisela! És un cóctel perfecte! Gràcies! Com a pares estem molt contents d'haver escollit Quitxalla per els nostres fills. QUINA GRAN FAMÍLIA!! Prova d'això és que alguns dels nostres fills, que són membre Quitxalla Senior, no us obliden! Es més, estan encantats de fer casals amb vosaltres, no hi ha millor prova!!

 

Gràcies també per la paciència amb nosaltres, els pares, perque si cada nen és especial...com serem els pares!! Segur que no deu ser fàcil. Quantes vivències en tres anys!! Heu ajudat als nostres fills a fer-se grans i independents! A aprendre a menjar solets, a fer les primeres passes, a parlar, a treure el bolquer...heu estat al seu costat pas a pas! 

 

Arriba el final i tenim un doble sentiment d'il·lusió i tristesa...Il·lusió perque veiem que els nostres fills avancen en el camí de la vida, però molta tristesa pe acabar aquesta etapa tan maca amb vosaltres... Els nostres fills sempre portaran al seu interior un tros de Quitxalla!! VISCA QUITXALLA!! NO US OBLIDAREM!!

 

Passeig del Prat 25, 08197,

Valldoreix (Sant Cugat del Vallès)

Telf: 93 576 74 85 / 616 90 10 72

@: info@quitxalla.cat

 

Amics