I després de tot això..per què triar Quitxalla?


  • Quitxalla és el somni fet realitat de tres companyes (una pedagoga,  una psicopedagoga i una psicòloga). Actualment totes tres estem implicades en el dia a dia del centre  (treballant a les aules) fet que garanteix que continuem desenvolupant el nostre projecte amb la mateixa il·lusió i implicació que el primer dia.
  • Disposem d’un ampli horari de 7.30h del matí a 18.30 h de la tarda i ens adaptem a les necessitats dels pares i famílies en l’organització del seu dia a dia.
  • Basem el nostre projecte educatiu  en la idea de crear un entorn acollidor, tranquil i familiar; som una petita escola amb una única línia per grup edat, el que ens permet donar una atenció molt personalitzada i adaptada a les necessitats de cada nen/a i família.
  • Valorem molt i fomentem el contacte directe i personal amb cada família, mantenint una comunicació constant i fluïda  des del primer dia. Les portes de Quitxalla i les seves aules estan obertes als pares, els quals poden entrar-hi quan deixen els seus fills pel matí i quan els venen a recollir.
  • Fem servir les xarxes socials (twitter, facebook, whatsapp, bloc) per tal d’assegurar una comunicació constant i directe amb les famílies.
  • La localització de Quitxalla, allunyada dels centres urbans permet que estigui envoltada de natura. Disposem d’un gran espai exterior amb un jardí de 800m2 ple d’arbres fruiters i tres horts (un per cada classe).  Aquest espai exterior ens diferencia sens dubte de la resta d’escoles de l’entorn, i ens permet realitzar activitats a l'aire lliure i als infants gaudir del contacte amb la natura, tan beneficiós per al seu desenvolupament mental, corporal i físic
  • Treballem ja des dels primers anys el respecte al medi i la sostenibilitat, realitzant activitats relacionades i integrant criteris de sostenibilitat en el funcionament de l’escola.
  • Basem el nostre projecte educatiu en l’experimentació i el desenvolupament dels sentits; cada nen/a es desenvolupa i experimenta al seu ritme. Considerem que el més important en aquesta etapa és que els nens tinguin tot l'amor i molta comprensió per tal que arribin a sentir-se segurs per iniciar el desenvolupament de les seves habilitats i capacitats.
  • Quitxalla és una llar d'infants autoritzada per el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya fet que ens dóna un reconeixement com a centre, al mateix temps que ens diferència d'altres centres no regulats (ludoteques, centres de suport familiar…). Per les famílies aquest fet suposa la seguretat i tranquil·litat de que els seus fills estan escolaritzats a un centre que compleix les normatives arquitectòniques, educatives (currículum) i sanitàries establertes.
  • Creiem molt en el nostre projecte i en els nostres nens i nenes! Som una petita GRAN escola!!! I ens agrada ser-ho!!!!

 

 

Passeig del Prat 25, 08197,

Valldoreix (Sant Cugat del Vallès)

Telf: 93 576 74 85 / 616 90 10 72

@: info@quitxalla.cat

 

Amics